Marco Hendriks - Initiatiefnemer Golden Singolo Award/Directie Opti-flor

Vakman, kweker vanuit het hart en uitermate perfectionistisch. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Het resultaat is Phalaenopsis van de allerhoogste kwaliteit. Marco is verantwoordelijk voor het merk Opti-flor; aan de sterke en herkenbare uitstraling wordt iedere dag verder gebouwd.

Ruud Scheffers - Productinnovatie Opti-flor

Vanaf 2011 is Ruud Scheffers aan Opti-flor verbonden en inmiddels heeft hij een onmisbare rol binnen de afdeling Research & Development. De afdeling Research & Development vormt het kloppend hart van Opti-flor. In deze Kraamkamer testen zij jaarlijks honderden nieuwe soorten. 

Pim van den Akker – bloemist/ kunstenaar/ initiatiefnemer FlowerFactor

Pim van den Akker is de drijvende kracht achter FlowerFactor. Al jaren weet deze internationale floral designer de pure schoonheid en de emotionele zeggingskracht van bloemen onder de aandacht te brengen bij kwekers, bloemisten, designers, media én de consument. Pim reist heel de wereld over om workshops te geven.

Cornéline Lanooy - Vakredacteur

Cornéline zet zich vanaf 2001 in voor Bloem en Blad. Inmiddels is zij vakredacteur bij Bloem en Blad: het vakblad voor de bloemendetailhandel.